Song

Instrument

Chords

Transpose

				 ODA - BESO NE DIELL

intro:
----------------8------------|
-----------------------------|
-------------9-----9---------|
---------7-------------7-----|
-----------------------------|
-----------------------------|

----------------7------------|
-----------------------------|
-------------7----7----------|
---------5------------5------|
-----------------------------|
-----------------------------|

-------------------5------55----|
--------------------------55----|
-------------5------------xx----|
---------3----------------33----|
--------------------------------|
--------------------------------|

Am G F
kur shrengata mbulon qytetin ton...................<- rreshti i par me...^
Dm E Am G..................................................................|
mos u frikso naten ti
Am G F
beso mua se un besoj nty
Dm E Am G
shiqo rrugve drejt ne sy

Dm G Am
Pas qdo shiu dielli do t'nxene
Dm G C
un dhe ti te lir do t'shiqojm lart
Dm G Am
dhe e dim se nuk eshte nuk eshte tmerr
Dm G F
nuk eshte tmerr por eshte shrengat

Am F G - E F G Am (kalim.I ndrron shpejt qito 4 akorde)
me beso se nuk je vetem
Am F G E F G Am
me beso te lutem ty (me beso te lutem ty)
Am F G E F G
me beso se do t'shkrij jeten
Am F G
dhe nuk do t'jem larg nga ti

Am Dm G
beso ne diell (beso ne diell)
Am Dm G
beso ne diell (ti beso ne diell)
Am Dm G
beso ne diell (beso ne diell)
Am Dm G
beso ne diell (beso ne diell)

Solo : Am Dm G

Am G F
Shiu i ftoht kur ftyren ta mbulon
Dm E Am
vazhdo drejt ti rrug mos ndrro
Am G F
ngrite koken dhe shiqo lart
Dm E Am G
se nuk eshte tmerr por eshte shtrengat

Dm G Am
Pas qdo shiu dielli do t'nxene
Dm G C
un dhe ti te lir do t'shiqojm lart
Dm G Am
dhe e dim se nuk eshte nuk eshte tmerr
Dm G F
nuk eshte tmerr por eshte shrengat

Am F G E F G Am
me beso se nuk je vetem
Am F G E F G Am
me beso te lutem ty (me beso te lutem ty)
Am F G E F G Am
me beso se do t'shkrij jeten
Am F G
dhe nuk do t'jem larg nga ti

Am Dm G
beso ne diell (beso ne diell)
Am Dm G
beso ne diell (ti beso ne diell)
Am Dm G
beso ne diell (beso ne diell)
Am Dm G
beso ne diell (beso ne diell)

Solo 2 : Am Dm G
---------------------------------------------------

enjoy

Also

Songs New Favorites Chords Tuner