Song

Х

Instrument

Chords

Transpose

				 ___________________________________
/ /
/ Jason Mraz /
/ Waiting for My Rocket to Come /
/ (2002) /
/__________________________________/

I transcribed this lovely album simply as an ear-exercise on the 14th and 15th
of August 2008. And because I just adore Jason Mraz of course! I've tried not
to use any other instrument than my ears while transcribing this, and that
turned out to be brilliant training, you should really try that! :)
As most of the guitar on this record isn't very complicated, it can be notated
as simple chords, and that's how I've done for all the songs. And of course I've
also included the parts that are more suitable for tabs, certain finger picking
figures for example. But if there are any parts you think is missing in the tab
or if you want any of the parts in Guitar Pro, just ask ;)
- 15th /August /08

And for question, comments, corrections – just mail me at Maitinin@gmail.com!


1. You and I Both (Mraz)
2. I'll Do Anything (Galewood, Mraz)
3. The Remedy (I Won't Worry) (Christy, Edwards, Mraz, Spock)
4. Who Needs Shelter (Keup, Mraz, Schermerhorn)
5. Curbside Prophet (Galewood, Mraz, Ruffalo)
6. Sleep All Day (Mraz)
7. Too Much Food (Mraz)
8. Absolutely Zero (Mraz)
9. On Love, In Sadness (Keene, Mraz)
10. No Stopping Us (Mraz)
11. The Boy's Gone (Mraz)
12. Tonight, Not Again (Keene, Mraz)


*******************************************************************************



" Maitinin writing here - the author of this tab.

The past 11 years, I have generated 10,318,000 views and 815 top-rated tabs for this site.
If you want to support an eager contributor like me, check out my own site:


_____ http://www.PlayLikeTheGreats.com _____


Here I will continue to upload and improve my transcriptions.

Best regards,
Maitinin

July, 2015 "



********************************************************************************

1. _________________________________
/ Jason Mraz /
/ You and I Both /
/________________________________/

Chords:
G Gmaj7 Em7 Am7 C D/F# D(add11) Em9
e:---3-----2------0-----0----0----2-----------------0----:
B:---3-----3------3-----1----1----3--------3--------3----:
G:---0-----0------0-----0----0----2--------0--------0----:
D:---0-----4------2-----2----2----0--------4--------4----:
A:---2-----x------2-----0----3----x--------5--------2----:
E:---3-----3------0---------------2-----------------0----:



Verse:
| G | Gmaj7 | Em7 | Em7 |

| Am7 | Am7 | C | D/F# |


Verse (break on 3 in the last bar)



Chorus 1:
| G | Gmaj7 | Em7 | Em7 |

| Am7 | Am7 | C | D/F# |


Interlude: [break on 2]
| G | Gmaj7 | Em7 | Em7 |



Verse (break on 2 in the last bar)



Chorus 2:
| G | Gmaj7 | Em7 | Em7 |

| Am7 | C D/F# |

| G | Gmaj7 | Em7 | Em7 |

[break on 2]
| Am7 | Am7 | C | D/F# |


Chorus 3:
| G | Gmaj7 | Em7 | Em7 |

| Am7 | C D/F# |

| G | Em7 | Am7 | C D/F# |

| G | G |



Bridge:
| C | D(add11) | G D/F# | Em9 |

| C | D(add11) |
[break on 3]
| G | Em7 | C | C | D(add11) | D(add11) |



Chorus 3, end on the last G



*The Acoustic Intro*:
The best version of this song, my opinion, is the acoustic live-performance
at Mix 106.5, 04/04/08. This is the sweet intro he plays, and here's the link
to the performance: www.youtube.com/watch?v=yY4tBjIwDJ8

G Gmaj7
|-----------------3^----3---------|-----------3-----2/----7~~~------|
|-----------0-----0^--------0-----|-----------------3/----8~~~------|
|-------0---------0^------------0-|-------0---------0-----0---------|
|-----0-----------0^--------------|---------0-----------------------|
|-----------------x^--------------|---------------------------------|
|-3-----------3---3^--------------|-3-------------------------------|

Em7 Em9
|-----------------x^--------------|---------------------------------|
|-----------8-----8^----8---------|-7-----7-----7/8---8---8-8-------|
|-----------------7^--------7-----|-7-----7-----7-----------7-------|
|-------5---------5^--------------|---------------------------------|
|-----7-------7-------7-------7---|---------------------7-------0---|
|-0-------------------------------|---------------------------------|

Am7 Am9
|---------------5-----------5-----|-7^----7-----5-----------5-------|
|---------5---------5-------------|-5^----5-----5---------5-5-5-----|
|---------5-------------5-5-------|-5^----------------5---5-5-5-----|
|-------5-5---------------5-------|-5^------------------5-----5-----|
|---------x---------------x-------|-----------------------------0---|
|-3/5-----5-------------------5---|---------------------------------|

C6sus2 D(add9)/F#
|------------10-------------------|-------------0-------------------|
|-------8-----------8-------8-----|-------3-------------------------|
|-------7---------------7-7---x-x-|---2---2-------------------------|
|-------------------------7---x-x-|-----------0---------------------|
|-------------------------x---x-x-|---------------------------------|
|-5/8-----------------8-----------|-2-------------------------------|

I have also typed this little bit into guitar pro, it's worth checking out:
www.ultimate-guitar.com/tabs/j/jason_mraz/you_and_i_both_acoustic_intro_guitar_pro.htm





********************************************************************************

2. __________________________________
/ Jason Mraz /
/ I'll Do Anything /
/_________________________________/

Chords:
A E F#m D A7 Dmaj7 Dm C#/F E6 B7
e:---0---0----2----2-- --0------2-----1--- --1-----0----2----:
B:---2---0----2----3-- --2------2-----3--- --2-----2----0----:
G:---2---1----2----2-- --0------2-----2--- --1-----1----2----:
D:---2---2----4----0-- --2------0-----0--- --3-----2----1----:
A:---0---2----4------- --0---------------- --4-----2----2----:
E:-------0----2------- ------------------- --1-----0---------:



Intro:
| A E | F#m D |

| A E | F#m |


Verse:
||: A E | F#m D :|| 6x


Chorus:
| A | A7 | Dmaj7 | Dm |


Verse, only 4 rounds


2x Chorus


Bridge:
||: F#m | C#/F | E6 | B7 :||

| Dmaj7 | Dm |


Verse, 4 rounds


2x Chorus, end on Dm





********************************************************************************

3. _________________________________
/ Jason Mraz /
/ The Remedy (I Won't Worry) /
/________________________________/


Chords:
intro/chorus/bridge verse final pre-chorus
Gm Eb Bb F Dm G C F Bb Bb Eb Ab Db
e:---3---------6----------5--- ---3---------1-------- ---6---------4---------:
B:---3----8----6----10----6--- ---3----5----1----3--- ---6----8----4----6----:
G:---3----8----7----10----7--- ---4----5----2----3--- ---7----8----5----6----:
D:---5----8----8----10----7--- ---5----5----3----3--- ---8----8----6----6----:
A:---5----6----8-----8----5--- ---5----3----3----1--- ---8----6----6----4----:
E:---3---------6-------------- ---3---------1-------- ---6---------4---------:


Intro:
||: Gm Eb | Bb F | Dm Eb | Bb F :||

(the band plays in the second time,
break on the last F before the verse)



Verse:
||: G C | F Bb :|| 4x (break on the last F)


Pre-Chorus:
similar to Verse



Chorus:
||: Bb Eb | Fsus4 | Gm Dm | Eb F :||



Interlude:
similar to ½ Intro

Verse

Pre-Chorus

Chorus



Bridge:
||: Gm | Eb | Bb | F :||



Final Pre-Chorus:
||: Bb Eb | Ab Db :|| 4x, (break on Ab the last time)


2x Chorus, then fade out during one Chorus





********************************************************************************

4. _________________________________
/ Jason Mraz /
/ Who Needs Shelter /
/________________________________/

In this song there is 1 picking pattern and 4 strummed chords.
The picking pattern is played in the verses and interludes. Notice that
the pattern for the E and the C#m7 is excactly the same, as these are two
very similar chords. You can also just play the picking pattern as strummed
chords, those would be the first 3 chords I've added in the chord chart.
The strummed chords are played in the chorus and bridge. Those are the
next 4 chords in the chord chart.
Capo on 2nd fret

Picking Pattern:
E & C#m7 Dmaj9
|----2---0-------------0---|----------------------------|
|-------------3----0h3---0-|----0-----------0-----------|
|--------------------------|----2---0---0h2---2p0-----0-|
|-4----4----4----4---------|----0-----------------0-----|
|--------------------------|-3----3----3------------3---|
|--------------------------|----------------------------|

Chords:
E Dmaj9 C#m7 C#m7 F# Bm F#m
e:---2-----------2---- ---2-----0-----0-----0----:
B:---3-----0-----3---- ---0-----0-----1-----0----:
G:---2-----2-----2---- ---2-----1-----2-----0----:
D:---4-----0-----4---- ---0-----2-----2-----2----:
A:--(5)----3----(2)--- ---2-----2-----0-----2----:
E:-------------------- ---------0-----------0----:



Intro/Interlude:
| E | Dmaj9 | C#m7 | Dmaj9 |


Verse:
| E | Dmaj9 | C#m7 | Dmaj9 |

| E | Dmaj9 |



Chorus:
| C#m7 | F# | C#m7 | F# |

| C#m7 | F# | C#m7 | F# |


Interlude


Verse:
| E | Dmaj9 | C#m7 | Dmaj9 |

| E | Dmaj9 | C#m7 | Dmaj9 |


Chorus


Bridge:
| Bm | F# | Bm | F# |

| Bm | F# | F#m | F#m |


Guitar Solo (Interlude):
E Dmaj9
|-----------------------------|----------------------------|
|-----------------------10-12-|-10p9-----------------------|
|---------------------9-------|------11-11~~~-------9-11---|
|---------7s9----9s11---------|------------------11------9s|
|-----------------------------|----------------------------|
|-----------------------------|----------------------------|

C#m7 Dmaj9
|-----------------------------|----------------------------|-------
|-----------------------------|----------------------------|-------
|----9------------------------|----------------------------|-------
|s11---11--11~~~----9--7-6----|----6-----------------------|-------
|--------------------------9--|-9----9~~~-----7--5--4-2-0--|-------
|-----------------------------|----------------------------|-(4)---



Outro-Verse:
| E | Dmaj9 | C#m7 | Dmaj9...





********************************************************************************

5. _________________________________
/ Jason Mraz /
/ Curbside Prophet /
/________________________________/

All the way through the song is just the same round of two bars of played over
and over again. So instead of indicating chords, I've just indicated how many
rounds long each part is, pretty simple :)

The Picking Pattern:
Okay, this is such a cool riff! It's kinda tricky though - especially if you're
to sing/rap at the same time!
The tricky thing is the slaps on the beats 2 and 4 (except for the second 4).
The easiest way of learning the whole thing would be to learn it without the
slaps in first place. Simply start with the finger picking, and then try to
add the slaps afterward. Notice how important the slaps are! How Jason slaps
is slapping only the low e- and a-string (as noted in the tab) with the thumb.
By only slapping and dampening those two strings, you can let the other strings
ring across the slap, but it really takes some motor function. I find the second
slap hardest, as you are to do the slide simultaneously, but when it's nailed,
it sounds so groovey!
I typed the riff into GP5, so just mail me and ask for it if you want it.


G Csus2 F A#6 A#6/A
1 + 2 + 3 + 4 + 1 + 2 + 3 + 4 +
|---------------------------------|---------------------------------|
|-----------------------8--------|---------------------------------|
|-------4---------------7--------|-------2---------------0-------0-|
|-------5-----------------------0-|-------2-------------0-------0---|
|---------x---0-----------x---0---|---------x---0-----5-------5-----|
|-3---3---x-------8---8---x-------|-1---1---x-1-----6-------5-------|


Intro: 2+2+2 rounds, only guitar and banjo in the first 2 rounds,
then Jason's vocal comes in, and finally the bands plays in.

Verse 1: 4

Chorus: 2

Interlude: 2

Verse 2: 4+4

Chorus: 4

Verse 3: 4, break on the second bar all four times

Verse 4: 4

Chorus: 2, then fade out over 3 rounds





********************************************************************************

6. _________________________________
/ Jason Mraz /
/ Sleep All Day /
/________________________________/

Ooh, this is just a lovely simple song!
Troughout the entire song is just one single chord progression of 4 bars
and 3 variations. So instead of writing the same chords over again, I'll
just wirte how many rounds each part is long, simple :D


The Chord Progression:
| Dmaj7 | Bm7 | Em7 | A7sus4 A |

Dmaj7 Bm7 Em7 A7sus4 A G
e:---5-------7-----7------5-----5----3---:
B:---7-------7-----8------5-----5----3---:
G:---6-------7-----7------7-----6----4---:
D:---7-------7-----9------5-----7----5---:
A:---5-------x-----7------7-----7----5---:
E:-----------7------------5-----5----3---:


Intro: 2 rounds

Verse: 3

Chorus: 2
[break]
Verse: 2 + | Em7 | G | Dmaj7 | Dmaj7 |

Verse: 4

Chorus: 2

Verse: 2+1+2, break on Dmaj7 and Bm7 on the third round here

Chorus: 2

Verse: 2 + | Em7 | G |

Outro: 3, then end on Dmaj7





********************************************************************************

7. _________________________________
/ Jason Mraz /
/ Too Much Food /
/________________________________/

Chords:
F# E A C#7 Dmaj7 D A(bar) B
e:---2----0----0-----------2-----2-----5------7---:
B:---2----0----2----2------2-----3-----5------7---:
G:---3----1----2----4------2-----2-----6------8---:
D:---4----2----2----3------0-----0-----7------9---:
A:---4----2----0----4------------------7------9---:
E:---2----0----------------------------5------7---:


The Intro-Riff:
This riff is played by an electric guitar with overdrive in the intro-parts.
It's played with capo on the 2nd fret. I have notated it below as if there
was no capo on, since it's easier to read. So the open string (0th fret) on
the high e-string is still actually a F#-note on the 2nd fret - say the capo
just hold that fret for you. Well, long explanation, here you go! ;)
(I have typed this riff into GP5 as well, so just mail me and ask for it!)

F# E A C#7 F#
1 + 2 + 3 + 4 + 1 + 2 + 3 + 4 + 3x
||----0------0-----0---0------0---|----0----0-------0--0--0--0--0--0--0----||
||o-(11)7---75---5/9-9-----10---|---10---10/14---14-14-14-14-12-12-11---o||
||--------------------------------|----------------------------------------||
||--------------------------------|----------------------------------------||
||o-------------------------------|---------------------------------------o||
||--------------------------------|----------------------------------------||

F# E Dmaj7
1 + 2 + 3 + 4 + 1 + 2 + 3 + 4 +
|---0------0-----0---0------0---|----------------------------------|
|-(11)7---75---5/9-9-----10---|----------------------------------|
|-------------------------------|----------------------------------|
|-------------------------------|----------------------------------|
|-------------------------------|----------------------------------|
|-------------------------------|----------------------------------|



Intro:
| F# E | A C#7 | F# E | A C#7 |

| F# E | A C#7 | F# E | Dmaj7 |


Verse:
||: F# E | A | D C#7 | F# |

| D C#7 | F# :||


Chorus:
||: F# | A(bar) | B | F# :||


Interlude:
| F# E | A C#7 | F# E | Dmaj7 |
(it's just half an intro)


Verse

Chorus

Intro


Bridge:
| C#7 | C#7 | D | A |

| C#7 | C#7 | D | E |


½ Chorus (break on the first F#, A(bar) and B)

Chorus

Intro, end on Dmaj9





********************************************************************************

8. _________________________________
/ Jason Mraz /
/ Absolutely Zero /
/________________________________/

Intro:
Fmaj9 Fmaj7 Fmaj9 Fmaj7
|-0-------0---------|-0-------0---3---|-0-------0---------|-0-------3-------|
|-----1-------1-----|-----1-----------|-----1-------1-----|-----1-----------|
|---0---0---0---0h2-|---2---2---2---2-|---0---0---0---0h2-|---2---2---------|
|-3-------3---------|-3-------3---3---|-3-------3---------|-3-------3-------|
|-------------------|-----------------|-------------------|-----------------|
|-------------------|-----------------|-------------------|-----------------|
(this is the picking pattern for all the Fmaj9 and Fmaj7 chords,
all other chords are strummed)

_E_A_D_G_B_E_
Verse: | | | | | | | |
| Fmaj9 | Fmaj7 | Fmaj9 | Fmaj7 | Fmaj9 | x x 3 0 1 0 |
| |
| Gm | C | F Fsus4 | F | Fmaj7 | x x 3 2 1 0 |
| |
Gm | 3 5 5 3 3 3 |
Verse | |
C | x 3 2 0 1 0 |
| |
Chorus: F | 1 3 3 2 1 1 |
| Dm | Dmmaj7 | Am | Cm | | |
Fsus4 | 1 3 3 3 1 1 |
| Gm | Bbm | | |
Dm | x x 0 2 3 1 |
+ | Fmaj9 | Fmaj7 | | |
Dmmaj7 | x x 0 2 2 1 |
| |
Verse Am | x 0 2 2 1 0 |
| |
Cm | x 3 5 5 4 3 |
Chorus: | |
||: Dm | Dmmaj7 | Am | Cm | Gm | 3 5 5 3 3 3 |
| |
| Gm | Bbm | F | C :|| Bbm | x 1 3 3 2 1 |
| |
+ | F Fsus4 | Asus4 A | Asus4 | x 0 2 2 3 0 |
| |
A | x 0 2 2 2 0 |
| |
Bridge: A/Db | x 4 2 2 2 x |
||: Gm | C | F A/Db | Dm :|| |_|_|_|_|_|_|_|

| Bbm | Asus4 A |


Chorus:
similar to previous, but instead extended with:
+ | F | F | Fmaj7 | Fmaj7...





********************************************************************************

9. _________________________________
/ Jason Mraz /
/ On Love, In Sadness /
/________________________________/

Chords:
(Capo on 2nd fret)
verse chorus bridge
A Bm7 C#m7 D(add9) A E Bm7 D G D C G#
e:---3----5-----7-------10---- --3---2----3----3-- --1---0-------2----:
B:---0----5-----7--------8---- --0---3----1----1-- --1---1---3---2----:
G:---0----5-----7--------9---- --0---2----0----0-- --2---0---3---3----:
D:---0----5-----7--------x---- --0---0----2----2-- --3---2---3---4----:
A:---2----x-----x-------10---- --2--------0----3-- --3---3---1---4----:
E:---3----5-----7--------8---- --3---------------- --1-----------2----:


Intro:
It's not really useful putting chords to this part. The first part would
switching between E/f# and F#m7, and the second part is changing between
Dmaj7-5, D5maj7 and Dmaj7 rather randomly. It would be a better idea to
generalise it to just F#m7 and Dmaj7.
(I've also made this in GP5, so just mail me and ask if want you want it.)

F#m7 F#m7 F#m7 F#m7
||------------------|-----------------|-----------------|-----------------|
||o-----0-----0---0-|---0-0-----0-0---|-----0-----0---0-|---0-0-----0-0---|
||------9-----7---9-|---9-9-----7-7---|-----9-----7---9-|---9-9-----7-7---|
||------7-----5---7-|---7-7-----5-5---|-----7-----5---7-|---7-7-----5-5---|
||o-----9-----7---9-|---9-9-----7-7---|-----9-----7---9-|---9-9-----7-7---|
||--0---0---0-0---0-|---0-0---0-0-0-0-|-0---0---0-0---0-|---0-0---0-0-0-0-|

(break here 2.time)
Dmaj7 Dmaj7 Dmaj7 Dmaj7
|-----------------|-----------------|-----------------|------------------||
|-------0-0-0---0-|---0-0---0-0-0-0-|-0---0-0-0-0---0-|---0-0---0-0-0-0-o||
|-------0-0-0---x-|---x-x---0-0-0-0-|-x---x-0-0-0---x-|---x-x---x-x-x-x--||
|-----9-9-9-9---9-|---9-9---9-9-9-9-|-9---9-9-9-9---9-|---9-9---9-9-9-9--||
|-----9-x-x-x---9-|---9-9---7-7-7-7-|-9---9-x-x-x---9-|---9-9---9-9-9-9-o||
|-8---8-8-8-8---8-|---8-8---8-8-8-8-|-8---8-8-8-8---8-|---8-8---8-8-8-8--||



Verse 1:
||: A | A | Bm7 | Bm7 |

| C#m7 | C#m7 | D(add9) | D(add9) :||



Chorus 1:
||: A | E | Bm7 | Bm7 :|| 3x

| D | D | D | break |



Interlude (½ intro)


Verse 2:
||: A | Bm7 | C#m7 | D(add9) :|| 3x

| A | Bm7 | A | A |



Chorus 2:
||: A | E | Bm7 | Bm7 :|| 3x

| A | Bm7 | A | break |



Bridge:
||: G | D | C | G :||

[break]
| G | D | C | G G# |

| A | Bm7 | C#m7 | D(add9) |

| A | Bm7 | A | break |



Verse 1

2x Chorus 1 (quit the break on D the first time)

Outro (intro)





********************************************************************************

10._________________________________
/ Jason Mraz /
/ No Stopping Us /
/________________________________/

Chords:
The main groove is the one switching between Abmaj7 and Dbmaj9, but since there
really aren't any good-sounding ways of playing a Dbmaj9 on just guitar, I've
thrown in some different voicings to spice up an acoustic version.
Notice that Jason plays with a capo on the 1st fret live. It's actually not for
any use chord-wise - it's simply just sounds less horrible if you accidentally
strike open strings with the capo on :)

Abmaj7 Dbmaj9 Cm7 Bm7 Bbm7 Db11sus Bmaj7 Dbmaj7 Cmaj7 Eb
e:---3-------8---4--11--11-- --8----7----6-------4---- ---6-----8-----7--------:
B:---4-------9---4---9---9-- --8----7----6-------7---- ---7-----9-----8----8---:
G:---5------10---5---8--10-- --8----7----6-------4---- ---8----10-----9----8---:
D:---5------10---6---8--10-- --8----7----6-------6---- ---8----10-----9----8---:
A:---x-------x---4---x---x-- --x----x----x-------4---- ---x-----x-----x----6---:
E:---4-------9-------9---9-- --8----7----6------------ ---7-----9-----8--------:



Intro (verse):
| Abmaj7 | Dbmaj9 | Abmaj7 | Dbmaj9 |

[break]
| Abmaj7 | Dbmaj9 | Abmaj7 | Dbmaj9 |


Verse


Chorus:
| Cm7 Bm7 | Bbm7 | Cm7 Bm7 | Bbm7 |

| Cm7 Bm7 | Bbm7 | Db11sus | Db11sus |



Interlude (verse)

Verse

Chorus

Interlude (verse)


Bridge: [break timing:]
3 3&+& 4+
| Bmaj7 | Bmaj7 | Dbmaj7 | Dbmaj7 Dbmaj7 Cmaj7 Bmaj7 |

| Bmaj7 | Bmaj7 | Dbmaj7 | Eb |



Keyboard Solo (verse)

Chorus

Outro (verse), end on Dbmaj9






********************************************************************************

11._________________________________
/ Jason Mraz /
/ The Boy's Gone /
/________________________________/

Chords:
C#m7 B Emaj7 G#7sus4 G# C#m G#/C B F# A E7
e:------------------------------- -------------------------------:
B:------------------------------- ---5----4----4----2--------5---:
G:---4----4----4-------6-----5--- ---6----5----4----3----6---7---:
D:---6----4----6-------4-----6--- ---6----6----4----4----7---6---:
A:---4----2----6-------6-----6--- ---4----3----2----4----7---7---:
E:-------------0-------4-----4--- ------------------2----5-------:

Main picking pattern:
C#m7 B Emaj7 G#7sus4 G#
|-----------------|-----------------|-----------------|-----------------|
|-----------------|-----------------|-----------------|-----------------|
|-----4-----4-----|-----4-------4---|-----4-----------|-----6-----5-----|
|-----2-----2-----|-----4-------4---|-----------6-----|-----4-----6-----|
|-4-----4-----4---|-2-----2-2-----2-|-----6-----6-----|-----------------|
|-----------------|-----------------|-0-----0-----0---|/4-------4-------|



Intro:
||: C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 G# :|| 3x

| C#m7 | B | Emaj7 | Emaj7 |



Verse:
| C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 G# |

| C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 | G# |



Chorus:
| C#m | G#/C | B | F# |

| A | G#7sus4 G# |

| C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 | G# |


Verse


Chorus:
| C#m | G#/C | B | F# |

| A | G#7sus4 G# |

| C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 G# |

| C#m | G#/C | B | F# |

| A | A | G#7sus4 | G# |



Bridge:
||: C#m | E7 | A | G#7sus4 G# :|| 3x

| C#m | E7 | A | G#7sus4 | G# |


Chorus:
||: C#m | G#/C | B | F# |

| A | G#7sus4 G# |

| C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 G# :||


Outro:
||: C#m7 | B | Emaj7 | G#7sus4 G# :|| 3x (start fading after third round)





********************************************************************************

12._________________________________
/ Jason Mraz /
/ Tonight, Not Again /
/________________________________/

In this song there are just 5 five chords. Most of the time it's just the
picking pattern being repeated. Therefore I think it's easier to just refer
to the picking pattern as one round.

*Capo on 3rd fret
The picking pattern: Chords:
Gm(add9) Absus2 Gm(add9) Absus2 Bb Ab Eb
|------------------|------------------| :------------------ ---3----1----3----:
|------------------|------------------| :----0--------0---- ---0----1----1----:
|-------0---0------|-------0---0------| :----0--------0---- ---0----2----0----:
|-------4---4------|-------5---5------| :----4--------5---- ---0----3----2----:
|-----2------------|-----3------------| :----2--------3---- ---2----3----3----:
|-0----------------|-1----------------| :----0--------1---- ---3----1---------:



Intro: 4 rounds

Verse: 4 rounds

Interlude: 2 rounds

Verse: 6 rounds



Chorus:
| Bb | Bb | Ab | Eb |

| Bb | Ab | Eb |



Interlude: 2 rounds

Verse: 4 rounds


Chorus:
| Bb | Bb | Ab | Eb |

| Bb | Ab | Eb |

[break on 3]
| Bb | Bb |


Bridge:
||: Ab | Eb | Bb :||

[break on 2]
| Ab | Eb | Bb | Bb |

| Ab | Eb | Bb | Bb |

| Ab | Eb |


Interlude-Verse: 8 rounds


Chorus:
||: Bb | Bb | Ab | Eb :||

| Bb | Ab | Eb |


Outro: 8 rounds (the full picking chords are strummed here)
end on Absus2





********************************************************************************

Jon Sebastian Frederiksen - 9th /September /09
Just mail me at Maitinin@gmail.com with question, comments, corrections!

Also

Songs New Favorites Chords Tuner